diumenge, 7 de març del 2010

Hem sigut nominats a les Guineuetes 2009!!

L'obra El Miracle d'Anna Sullivan de William Gibson, representada la temporada passada pel Quadre Escènic de la Cooperativa La Moral (abril 2009) sota la direcció de Miquel Martínez ha sigut nominada a a les Guineuetes 2009.
Les Guineuetes són un premi annual otorgat per la Junta d'Amics del Teatre Zorrilla - el teatre Municipal de Badalona - el dia Mundial del Teatre, el 27 de març. El premi reconeix, l'esforç, el treball, la trajectòria i/o a la bona feina duta a terme, en l'àmbit de les arts escèniques, de particulars i agrupacions (com la Cooperativa La Moral), ja siguin professionals o no, durant la temporada anterior a la del lliurament del guardó.

El Miracle d'Anna Sullivan, basada en un fet real: l'existència de Hellen Keller, cega, sorda i muda des de petita a causa d'una greu malaltia, i l'esforç de la seva institutriu, Anna Sullivan, per ensenyar-li a comuicar-se amb el món que l'envolta mitjançant el llenguatge de signes, fou l'última obra que va dirigir Miquel Martínez a la Cooperativa La Moral abans de retirar-se del món dels escenaris, al qual va accedir-hi des de ben petit. De fet, la seva trajectòria com a director va ser reconeguda l'any passat, amb una Guienueta, en la Nit de les Guineuetes 2008.

La resta de candidats a les Guineuetes 2009, a part de la Cooperativa La Moral per El Miracle d'Anna Sullivan són els següents:

  • SECCIÓ DRAMÀTICA DEL CÍRCOL CATÒLIC DE BADALONA, per la representació de Benvinguts a Chicago, mucial basat en l'obra de John Kander i Fred Ebb dirigit per Jordi Carreté i Esther Mas (abril 2009).
  • ALEIX TOBIAS, percussionista badaloní.
  • GRUP DE GOSPEL SENTITS, pel concert En clau de Gospel (juny 2009).
  • COR AURICA, pel concert Rossini entre amics (juny 2009).
  • POESIA I CIA, per l'organització del cicle de poesia del Teatre Zorrilla de Badalona.
  • MURTRA ENSEMBLE, pel concert Jazz entre clàssics (maig 2009).
  • CASAL CÍVIC DE POMAR, per l'organització de la Mostra de Teatre Jove de Badalona.

A més a més, aquest any es lliurarà una Guineueta Honorífica a Jordi Dauder, actor badaloní, per la seva llarga trajectòria dalt dels escenaris, tant dins com fora del nostre país.

Per saber els guanyadors, ens haurem d'esperar fins el proper Dia Mundial del Teatre, el 27 de març del 2010, a la Nit de les Guineuetes 2009 del Teatre Zorrilla de Badalona.

Fins aleshores, Molta Merda a tots els candidats!!!

I que guanyi el millor!!

Més informació: http://www.escena.cat/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada