dimarts, 19 de maig del 2009

El Quadre Escènic de la Cooperativa La Moral presenta

"EL VENEDOR DE CACAUETS"



De la mà de Joan Guasp, ens arriba aquesta obra de teatre absurd. Dirigida per Josep Mª Balaguer, "el venedor de cacauets" ens ofereix una visió surrealista de la "vida" d'un humil venedor que s'adonarà ven aviat, que la mort no es tan tranquila i plaent com alguns creuen.

Un venedor de cacauets (Carlos Romero) , dos lladres (Txema García i Raimon Cabiró), dos mossos d'escuadra (Gerard Miralles i Teresa Berenguer), un jutge (Vicenç Perez) i una periodista (Olga Galvany), seràn els encarregats d'escenificar com un treball aparentment normal, com ara la venta de cacauets, pot complicar d'una manera no convencional la "vida" d'un pobre venedor, que només volia passar una tranquila nit de futbol.

Les representacions tindran lloc, els propers dies dissabte 23 de maig a les 22:ooh. i diumenge 24 de maig a les 18:00h., a les dependències habituals de la copperativa "LA MORAL" (C/ Güell i Ferrer nº 86-92, 08912 Badalona). Els telèfons de contacte per qualsevol dubte són 93-399-59-54 i 93-399-87-12.

Esperem que us apunteu a aquest viatge cap al surrealisme més absurd!!!

Una abraçada ben forta per tothom desde el cor del nostre Quadre Escènic!!!

2 comentaris:

  1. sisisisi ja falta menys! Quins nervis!!! si surt la meitat de bé que els de sulivan ja estaré content!
    una abraçada a tothom!

    ResponElimina
  2. D'aquí una estoneta estaré al teatre aplaudint la vostra actuació.

    ¡Endavant, companys!

    ResponElimina